Negativní zkušenost...

Oznámení
Smazat vše

Negativní zkušenost s nemocnicí

3 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Likes
537 Zobrazeno
Alice Kubištová
(@alice-kubistova)
New Member
Přidal se: před 4 roky
Úvodní téma  

Moje zatím největší zklamání bylo to, jak funguje, respektive nefunguje zdravotnictví. Byla jsem byla tak vytočená, že kdyby to k něčemu bylo tak podávám žaloby dodnes. Protože tolik energie, kolik jsem musela věnovat tomu, abych zabezpečila zdravotní péči v nemocničním ústavu, prostě kde mu tu péči mají poskytovat automaticky, bych nevěřila, že se člověk musí tak starat. Máte podobnou zkušenost? Nebo jsem měla smůlu na zařízení ? 

Citace
Ilona Vršecká
(@ilona-vrsecka)
Active Member

No, my jsme zase měli problém trochu se záchranářema protože musím říct že jsme spádovka do jiné nemocnice a že teda povezou tatínka tam a to jsem teda musela rázně zakročit že už jsem volala do té nemocnice kde je to ikterové centrum a říkala jsem že tam už na nás čekali a já jsem říkala že musí jet tam jo takže jsme se chvilku dohadovali když jsem teda opravdu musela použít sílu té svojí znalostí a říct že prostě jedou tam a že už tam na mě čekají a to byla situace asi dvou minut takže opravdu mi ho tam odvezli takže poměrně hned ho diagnostikovali na cétéčku a hned rychle šel vlastně na tu pravděpodobně na tu angio linku a tak v té době jsem se tomu ještě tak nepohybovala a my jsme čekali než to takzvaně dokape mu to rozpouštěli a tak dále a pak jsem pak jsme za ním mohli jít opravdu v té nemocnici já si myslím že tak čtrnáct tři týdny  . Než se trošičku dal dohromady a už tam s ním začli rehabilitovat teda jakoby že už opravdu tam ta rehabilitační péče začala a pak jsme se vlastně domluvili když ho začli propouštět tak šel rovnou na Čeladnou do rehabilitačního ústavu  . Ani nebylo mezipřistání doma rovnou šel tam a tam byl tuším čtyři týdny možná šest týdnu takže opravdu ta péče tam byla a byla i nutná on potom nakonec byl na tom celkem dobře že ta ruka jakš takš už ho potom dokonce rozcvičil v té nemocnici problém byl s tou nohou  . Naštěstí mu to nechytlo teda em mluvu mimiku řeč a tak dále ale ta situace se záchranářema byla problematická

OdpověďCitace
Martina Dandová
(@martina-dandova)
Active Member

Jo, nemocnice. Tím, že jsem měla komu zavolat, tím že jsem věděla, na co se zeptat, tím, že jsem našla tu sílu a energii jít na to oddělení a křičet tam po nich a vydupat si to, co člověk potřebuje a být drzá a nenechat se odbít - to je strašně moc energie a pak máte přijít za tím chlapem a máte se tvářit, že je vše v pořádku a máte se na něj usmívat a pozitivně ho podporovat a ta energie vůbec není. A protože prostě nedělám nic jiného než obstarávám informace, zařizuju, zjišťuju, ověřuju, tlačím, nutím, přemlouvám - uf jako.

OdpověďCitace
Sdílet: