Dobrý den, chtěla bych se zeptat - když jste začali rehabilitovat, byl už doma? My jsme to třeba měli tak, že už byl doma, když byl v rehabilitačním ústavu, tam ta péče fungovala, protože tam měl naordinované už celý den nějak aby se to vyplnilo, bylo vidět, že tam s ním pracují, takže tam to ze mě trochu opadlo ten stres. Tam už jsem spíš potřebovala informace jiného druhu to znamená co s ním dělat, jak cvičit, kde cvičit co pomáhá, co nepomáhá, na koho se obrátit, my jsme vlastně zjišťovali různé já nevím nějaké třeba alternativní způsoby na cvičení, tak jsme oslovovali nějakou paní, která má zase úplně jiné speciální druhy cvičení, ale zas tam vám všichni řeknou, až ho pustí z nemocnice, nebo ústavu, až bude doma, až lékaři nic nezmůžou, můžeme procvičovat. Takže ono to spíš byly informace typu, co teď nejlépe udělat, aby to jeho postižení bylo schopno vrátit do normálu a v nějaké rozumné době a takže taky informace ale jiného typu. A jak jste to měli vy? Máte nějaké tipy nebo zdroje na cvičení, třeba i alternativní?
Určitě lze po dohodě s personálem na oddělení rehabilitovat již v nemocnici. Kamarádce po lehké CMP jsem do nemocnice nesla notebook, aby se mohla snažit psát a procvičovat motoriku rukou.